Henk Visser

Voorzitter

Vanuit mijn vorige baan bij Drukkerij-Uitgeverij Nivo heb ik de totstandkoming van Carmar van dichtbij mogen meemaken. De passie en het doorzettingsvermogen van Jan Tol werkte bij de gehele gemeenschap aanstekelijk. Het is een prestatie van formaat dat Carmar is gerealiseerd. Voor mij is het dan ook een eer om deel te mogen uitmaken van het bestuur.

Nico Binken

Penningmeester

Met een zoon die een prachtige stek heeft binnen Carmar was het bijna logisch, dat ik mezelf ging inzetten om alles in goede banen te leiden. Het is geweldig dat deze voorziening er nu is binnen Volendam. Na jarenlang bestuurslid te zijn geweest bij de lokale voetbalvereniging (ZVV en RKAV) nu dus penningmeester binnen Carmar.

Tiny Hoogland

Secretaris

Toen ik 11 was, werd mijn neefje gehandicapt geboren. Ik ben opgegroeid met de extra zorg en behoeften die gehandicapt zijn met zich meebrengen. En met de noodzaak van goede voorzieningen en woonomgevingen op maat.

Nu ik gepensioneerd ben, wil ik graag mijn vrije tijd voor een deel gebruiken om anderen te helpen en wat Carmar doet en is, spreekt me erg aan. Vanuit mijn werk en de diverse andere taken weet ik hoeveel werk zo’n organisatie met zich meebrengt en ik wil daar graag een steentje aan bijdragen.

Frank Bond

Bestuurslid

Als betrokken ouder van een bewoner van Carmar wil ik graag mijn steentje bijdragen aan dit prachtige wooninitiatief. Wat mij hier vooral motiveert is de goede zorg voor en het welzijn van onze kinderen.

John Mol

Bestuurslid

Het mooiste wat ons kon overkomen was dat onze zoon Mark in het Carmar huis mocht komen wonen.

Het minste wat ik kan doen, is zitting nemen in het bestuur om mijn steentje bij te dragen aan dit fantastische initiatief.

Jan Plat

Bestuurslid

Met veel bewondering kijk ik naar het tot stand komen van Carmar. Het bieden van deze voorzieningen in onze gemeenschap vanuit een ouder initiatief is een aanwinst voor onze gemeenschap. Met mijn deelname aan het bestuur wil ik hier mijn steentje aan bijdragen.