Vacaturenummer 23-33-CM-PB

Voor stichting Carmar (Volendam) zijn we op zoek naar een positieve persoonlijk begeleider met hart en oog voor jongvolwassen bewoners met een verstandelijke en/of fysieke beperking. Krijg jij energie van het begeleiden en stimuleren van jongvolwassenen met een fysieke en/of verstandelijke beperking? Zoek je een functie met verantwoordelijkheid, afwisseling en vind je het een uitdaging om mee te werken aan een veilig (t)huis voor de bewoners van Carmar? We leren je graag kennen als jouw hart sneller gaat kloppen bij het lezen van deze vacature!

Carmar is een kleinschalig ouderinitiatief in Volendam waar 16 jongvolwassenen met een verstandelijke en/of fysieke beperking wonen. In een prachtig nieuw pand in de nieuwbouwwijk de Broeckgouw hebben zij allemaal een plekje gevonden om zelfstandig te kunnen wonen. Daarnaast kunnen zij van een gezamenlijke ruimte gebruikmaken voor de groepsmomenten. Een team van professionele begeleiders biedt zorg op maat.

Het doel van Carmar is een thuis creëren waar je kan en mag leven zoals je dat zelf prettig vindt. Ook als je vanwege je beperkingen 24 uur per dag zorg en begeleiding nodig hebt. De bewoner met zijn/haar wensen en mogelijkheden staat centraal.

Carmar is een ouderinitiatief. Dit betekent dat de ouders blijvend betrokken zijn bij de zorg van hun zoon/dochter.

Voor ouderinitiatief Carmar zoeken we een positief ingestelde persoonlijk begeleider met humor en hart voor de zorg voor 24 – 28 uur per week (het aantal uren is bespreekbaar).

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en coaching van onze bewoners. Met alle bewoners bouw je aan een warme, professionele relatie. Je vindt het een uitdaging om iedere bewoner op zijn/haar eigen unieke wijze te stimuleren, motiveren en/of te begeleiden. Hier zet je je talenten graag voor in. Een aantal bewoners begeleid je individueel. Je behartigt de belangen van de bewoners die je begeleidt, hebt overleg met hun ouders/vertegenwoordigers en informeert en coacht je collega’s aangaande zaken die rondom ‘jouw’ bewoners spelen.

Van jou als collega vragen we een flinke dosis enthousiasme, daadkracht en creativiteit in het vinden van oplossingen om de uitdagingen van de dag het hoofd te bieden. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is om zelf invulling te geven aan de functie van persoonlijk begeleider. Eigen regie, eigenaarschap en verantwoordelijkheid worden door ons gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden voor overleg en samenwerking. Bij Carmar bieden we 24-uurs begeleiding. Dit houdt in dat ook het doen van avond-, weekend- en slaap- en waakdiensten tot je werkzaamheden behoort.

Wat heb je nodig?

· HBO-niveau en een relevante opleiding in de zorg.

· Kennis van autisme en/of bereidheid om je hierin te laten bijscholen.

· Kennis van en ervaring met specifieke zorgbehoefte strekt tot aanbeveling (verstandelijke beperking gecombineerd met chronische ziektebeelden).

· Sterke communicatieve vaardigheden (schriftelijk en verbaal)

· In staat om samen te werken met collega’s en mantelzorgers, zonder het belang van de bewoner en/of de bewonersgroep uit het oog te verliezen.

· Flexibiliteit qua inzetbaarheid. Carmar biedt 24-uurs begeleiding, dat betekent dat je naast je uren door de week ook met regelmaat een slaap-, waak- en/of weekenddienst werkt.

Wat bieden wij jou?

· Werken in een nieuw en enthousiast, jong team van vakkundige collega’s;

· Een jaarcontract bij WoondroomZorg BV met de intentie om bij goed functioneren het contract te verlengen;

· Salariëring volgens de cao VVT (Thuiszorg)€ 2336 – €3254.-. Dit is afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring;

· Een mooi pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT (o.a. eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering);

· Veel ruimte en vrijheid voor je eigen ontwikkeling binnen een enthousiast team.

Wil je reageren als persoonlijk begeleider bij Carmar?

Word jij enthousiast van bovenstaande functie? Schrijf een heldere motivatiebrief en stuur deze samen met je cv en onder vermelding van het vacaturenummer naar WoondroomZorg via sollicitatie@woondroomzorg.nl We zien je reactie graag zo spoedig mogelijk tegemoet.

Meer weten? Marion Visser (06 20 28 17 96) vertelt je graag meer over de functie en over werken bij Carmar. Als we enthousiast zijn over je reactie maken we graag op korte termijn kennis met je.